U bent hier:

Validatie eenduidigheid ontbreektGeplaatst op 31-MAA-16 in de categorie Door Jan Horyon geschreven artikelen

Alle betrokken partijen binnen het werkveld asbest zijn nog nooit zo druk bezig geweest om de normen en wetgeving aan te passen als in het afgelopen jaar. De uiteindelijke doelstelling is om asbestsaneringen veiliger, efficiënter en voordeliger uit te kunnen voeren. Maar wat zijn de hobbels die nog genomen moeten worden en waar staan we nu? Om een sanering...
Lees meer

De zin en onzin van het validatieprotocol SC-548Geplaatst op 13-JUL-11 in de categorie Door Jan Horyon geschreven artikelen

Bij een validatie wordt op basis van een vooropgesteld protocol (SC 548 in dit geval) nagegaan of een bepaalde werkmethodiek geschikt is om een asbestsanering, op een veilige wijze en met het juiste eindresultaat,in de praktijk uitvoerbaar te maken.
Lees meer

Saneringstechniek op 45 meter hoogteGeplaatst op 24-MEI-11 in de categorie Door Jan Horyon geschreven artikelen

Op het terrein van de voormalige wollenstoffenfabriek AaBe in Tilburg-Zuid is recentelijk een asbestsanering uitgevoerd in de karakeristieke 45 meter hoge schoorsteen. Om deze klus te klaren is door saneringsbedrijf Horyon een speciale saneringstechniek toegepast.
Lees meer

De complexiteit van een containmentGeplaatst op 24-MEI-11 in de categorie Door Jan Horyon geschreven artikelen

Over een containment wordt in de volksmond vaak simpel gedacht: 'het is een ruimte afschermen van andere ruimtes'. In de praktijk zit het toch wat gecompliceerder in elkaar. Bij het creeren van een containment moet vooraf goed nagedacht worden om achteraf problemen te voorkomen.
Lees meer

« vorige   1   volgende »

Contact


Image3

HORYON b.v. Vestiging Zuid
Steenoven 44
5626 DK EINDHOVEN
Telefoon 040-2904000
24/H servicelijn 06-51.466.466

Vestiging Midden/Noord
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
T: 030-7991130
http://www.horyon.nl
info@horyon-innovaties.nl