U bent hier:

HORYON in Eindhoven Business!Ware A-klasse in asbestverwijdering en sloopwerk.

Een vooruitstrevende familietraditie HORYON b.v. is overduidelijk geen doorsnee speler binnen de sloop- en asbestverwijderingsbranche.In meerdere opzichten.
Het bedrijf dat ruim 60 jaar geleden werd gestart door grootvader Horyon is op veel vlakken een ware voorloper, vertelt Jan. “Onder de bezielende leiding van mijn opa en later mijn vader groeide HORYON b.v. uit tot een gerespecteerd sloopbedrijf. Door telkens mee te gaan in ontwikkelingen op het gebied van nieuwe wetenschappelijke feiten, apparatuur en opleidingen slaagden alle generaties erin altijd kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Een familietraditie die door Sharita en mij in ere wordt gehouden en waar mogelijk op nieuwe gebieden wordt ingezet.”Vanuit die mentaliteit zette Jan in 1989 binnen de organisatie die toen nog door zijn vader werd geleid, een aparte BV op voor het saneren van asbest. Met Asbestverwijderings- & Milieutechniek HORYON b.v. begaf hij zich op het toentertijd nog relatief onontgonnen
terrein van asbestverwijdering. Jan: “In die tijd was het gebruik van asbest in gebouwen nog niet verboden, dat gebeurde pas vier jaar later. Dus ook op dat vlak is HORYON b.v. absoluut een voorloper.”


Voor het lezen van het volledige artikel kunt u klikken op onderstaande link.

Download pdf« vorige pagina

Contact


Image3

HORYON b.v. Vestiging Zuid
Steenoven 44
5626 DK EINDHOVEN
Telefoon 040-2904000
24/H servicelijn 06-51.466.466

Vestiging Midden/Noord
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
T: 030-7991130
http://www.horyon.nl
info@horyon-innovaties.nl