U bent hier:

HORYON b.v. wisselt 'duurzame' kennis uit met Zweden!ESAM, een adviesbureau uit Zweden die bedrijven en overheidsorganisaties adviseert en processen leidt op het gebied van duurzaam management, heeft een bezoek gebracht aan HORYON.
Aangezien HORYON vooruitstrevend is in het duurzaam ondernemen alsmede actief is in het zoeken naar innovatieve oplossingen, toonde ESAM Zweden (www.esam.se) interesse om nader kennis met HORYON te maken.
ESAM adviseert en leidt processen, op het gebied van duurzaam management, (ISO 14001/26000/9001, etc.), duurzame transporten, duurzame energie en duurzaam bouwen.

Een groep duurzaamheidsadviseurs is afgereisd naar Nederland om samen met HORYON, in totaal 22 individuen, inspiratie op te doen en met elkaar gedachten uit te wisselen. Hierbij wilden zij vooral bedrijven bezoeken die voorop lopen met het integreren van duurzaamheid in hun processen en/of op hun projecten. Het team van ESAM was vooral erg geïnteresseerd waarom een bedrijf als HORYON, welke actief is in het saneren van asbest, gekozen heeft voor het verlenen van duurzame en innovatieve diensten.
Ook waren zij geïnteresseerd hoe HORYON duurzaamheid en innovaties heeft geïntegreerd in zijn managementprocessen, de toegepaste strategieën, wat de drijfkracht is en wat uiteindelijk de doelstellingen van HORYON hierin zijn. Ook is er gesproken over hoe bij HORYON deze implementatie is verlopen en hoe HORYON hier dagelijks nog aanpassingen in doorvoert om zijn processen nog beter te laten verlopen.
Tijdens deze gesprekken speelde het certificatiestelsel van HORYON een grote de rol. Waarbij de nadruk is komen liggen op ISO 26000 en MVO (HORYON was de 1ste in Nederland met de ISO 26000 NPR 9026:2012 en voor MVO de 1ste van Nederland binnen zijn branche).
HORYON heeft als afsluiting van het bezoek nog een ronde gemaakt door het bedrijf waarbij er enkele praktijkvoorbeelden zijn getoond om een indruk te kunnen geven hoe HORYON zijn dagelijkse processen combineert en optimaliseert met “duurzaamheid en innovatie”.
Hiermee kunnen de medewerkers van HORYON en van ESAM terugkijken op een zéér inspirerende dag met genoegdoening aan kennisdeling en kennisverrijking.
« vorige pagina

Contact


Image3

HORYON b.v. Vestiging Zuid
Steenoven 44
5626 DK EINDHOVEN
Telefoon 040-2904000
24/H servicelijn 06-51.466.466

Vestiging Midden/Noord
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
T: 030-7991130
http://www.horyon.nl
info@horyon-innovaties.nl