U bent hier:

HORYON b.v. 1ste interactief scherm van 84" binnen de BeneluxBinnen crisistijden is het van essentieel belang dat er een optimale efficiëntie uit een bedrijf gehaald wordt.

De zwakste schakel bij iedere organisatie is meestal de kwaliteit van haar werknemers. Volgens HORYON b.v. bepaalt de kwaliteit van haar werknemers de sleutel tot een succesvolle onderneming.

Om deze optimale kwaliteitsslag keer op keer te kunnen blijven realiseren traint en coacht HORYON b.v. haar werknemers voortdurend om op zéér hoog niveau te kunnen en blijven presteren.

Om de concurrentie voortdurend een stap voor te willen zijn is het gebruik van de meest moderne techniek hierin een noodzaak.

HORYON b.v. heeft om deze reden, als 1ste binnen de Benelux, een interactief scherm van 84" in gebruik genomen.

Middels dit interactieve scherm behoort ook het samenwerken op afstand. Hierdoor is het samen op afstand werken aan een project, door een gebouw lopen terwijl er met elkaar gesproken wordt, elkaar 'live' kunnen zien en met elkaar werken aan documenten, realistisch geworden.

Het 84” interactief SMART Board van Allinco Systems heeft een 4K resolutie (4 x HD) waarmee grafische applicaties in de hoogst beschikbare resolutie weergegeven en gewerkt kan worden.

Het interactief SMART Board is in de basis een digitale vervanger van een whiteboard, flipover en projector.
Daarnaast biedt het interactieve SMART board de mogelijkheid om over alle applicaties heen aantekeningen te maken en de mogelijkheid om deze dan direct te delen met anderen.

Doordat HORYON b.v. aparte applicaties, zoals SMART Meeting Pro, in gebruik heeft genomen vindt er ook nog een moeiteloze integratie plaats in onder andere Microsoft office.

Interactieve communicatie, ook middels 'videostreaming', tussen HORYON b.v. en derden is hierdoor mogelijk geworden.

HORYON b.v. verwacht door deze realisatie op alle fronten een efficiëntieslag te kunnen maken. Hierdoor zal HORYON b.v. nog innovatiever en duurzamer tegen lagere kosten kunnen opereren.

Info:
SMART Board bestaat reeds sinds 1987 en is wereld marktleider in interactieve displays.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Calgary (Canada) en bedient op dit moment 175 landen.
SMART Board is in de basis een digitale vervanger van een Whiteboard, flipover en projector.
Daarnaast biedt SMART board de mogelijkheid over al uw applicaties aantekeningen te maken en direct via E-mail te verzenden.
Het 84” SMART Board heeft een 4K resolutie (4 x HD) waarmee in grafische applicaties in de hoogst beschikbare resolutie gewerkt kan worden.

SMART gaat uit van deze reeds gebruikte applicaties binnen de zakelijke markt en laat het SMART Board met SMART Meeting Pro moeiteloos integreren in onder andere Microsoft office.

www.allinco-systems.nl

of

www.smarttech.com
« vorige pagina

Contact


Image3

HORYON b.v. Vestiging Zuid
Steenoven 44
5626 DK EINDHOVEN
Telefoon 040-2904000
24/H servicelijn 06-51.466.466

Vestiging Midden/Noord
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
T: 030-7991130
http://www.horyon.nl
info@horyon-innovaties.nl