U bent hier:

HORYON b.v. wint Gouden Keurmerk ‘Duurzame Ondernemer 2014’.Op 14 mei kreeg Horyon, uit handen van wethouder milieu Eindhoven Joost Helms, het Keurmerk ‘Duurzame Ondernemer 2014’ wederom uitgereikt (vorig jaar wist HORYON b.v. ook goud te behalen). Het keurmerk is voor ondernemers welke hebben aangetoond een actief duurzaam beleid te volgen. Het is een keurmerk om te laten zien hoever organisaties in de praktijk zijn met het streven naar duurzaamheid.
HORYON bv volgt sinds jaren een ‘duurzaam’ beleid waarbij er een continu bedrijfsfilosofie heerst welke extra aandacht besteed aan mens, milieu en een economische vooruitgang. Zeven bedrijven kregen een “gouden keurmerk” uitgereikt; hetgeen een bewijs is dat zij aan deze strengste eisen voldoen. HORYON bv heeft zich ook verenigd in het Team Impuls welke bestaat uit een zogenoemde ‘koplopergroep’. Deze ‘koplopergroep’ stimuleren andere ondernemers om duurzaam te ondernemen en ook mee te dingen naar het keurmerk. De lat ligt ieder jaar iets hoger, zodat het ook voor hen die op herhaling gaan een uitdaging blijft om het keurmerk wederom opnieuw te behalen.

Keurmerk geeft recht op aandacht
Het Keurmerk Duurzame Ondernemer bestaat inmiddels vijf jaar. Om voor een keurmerk in aanmerking te komen, moeten de deelnemers een uitgebreide vragenlijst invullen. Aan de hand daarvan bepaalt een team van experts hoe duurzaam de bedrijfsvoering van het bedrijf in de praktijk van alledag is. Winnaars krijgen, behalve de trofee, als beloning extra aandacht in de sociale- en andere media. Zo word er van de winnaars van een gouden keurmerk een filmpje gemaakt voor het digitaal ondernemersplatform co-do.net (zie tevens www.studio040.nl )
De ondernemers merken dat het keurmerk zakelijk voordeel geeft. “Iedereen kan zeggen dat hij duurzaam bezig is, maar met een keurmerk kun je nog eens extra bewijzen,” aldus gouden keurmerkwinnaar Jan Horyon van het gelijknamige bedrijf Asbestverwijderings- en Milieutechniek HORYON b.v..

Klik op link voor het filmpje:
www.studio040.nl

« vorige pagina

Contact


Image3

HORYON b.v. Vestiging Zuid
Steenoven 44
5626 DK EINDHOVEN
Telefoon 040-2904000
24/H servicelijn 06-51.466.466

Vestiging Midden/Noord
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
T: 030-7991130
http://www.horyon.nl
info@horyon-innovaties.nl