U bent hier:

Dagblad Trouw kritisch over innovaties en de asbestbranche!Er worden heel veel inspanningen verleend, vanuit alle schakels uit de asbestketen. Dagelijks is men in de vorm van (vak)overleg, regiegroepen, werkgroepen etc. etc. met elkaar in overleg om uiteindelijk tot overeenstemming te komen.
Iedereen ervaart dat hierin enorme belangen spelen en een juiste invulling van wetgeving er niet eenduidiger op is geworden waardoor enige consistentie en vorm van structuur moeizaam en een langdurig proces lijkt te zijn geworden.

Daarbij komt nog dat overheidsinstanties het niet met elkaar eens zijn en elkaar voor de rechter dagen, er bedrijven zijn welke zich ten onrechte bejegend voelen en vervolgens naar de rechter stappen, nieuwe technieken komen niet op gang en er worden dagelijks (onjuiste) interpretaties gegeven bij de invulling aan wet- en regelgeving.

Alle stakeholders voelen inmiddels deze druk en weten niet meer waar zij aan toe zijn. Uitvoerende partijen weten vaak niet meer hoe te handelen. Projecten worden gefrustreerd, stilgelegd of men is van mening dat deze niet op de juiste wijze uitgevoerd worden etc. etc. etc.

Daar sta je dan als opdrachtgever.
Wanneer doe je het goed?
Hoe nu verder?
Welk criterium stel je aan uitvoerende partijen?
Hoe borg je bepaalde zaken?
Hoe zorg je ervoor dat je in deze branche niet te veel betaald en niet achteraf alsnog de rekening gepresenteerd krijgt?
Wanneer komt de politiek echt eens in beweging en grijpt deze in?

Horyon heeft, als 1ste gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf van Nederland, hierin een zeer ruime ervaring van inmiddels 31 jaar opgebouwd.
Horyon denkt ook graag aan de voorkant mee voor de juiste oplossing zodat opdrachtgevers achteraf niet alsnog het kind van de rekening zullen gaan worden.


Klik op download.pdf voor het volledige artikel in Dagblad Trouw.

Download pdf« vorige pagina

Contact


Image3

HORYON b.v. Vestiging Zuid
Steenoven 44
5626 DK EINDHOVEN
Telefoon 040-2904000
24/H servicelijn 06-51.466.466

Vestiging Midden/Noord
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht
T: 030-7991130
http://www.horyon.nl
info@horyon-innovaties.nl